الشاروما
نص كيلو لحمه كندوز شرائح رفيعه
بصله كبيره شرائح
بصله كبيره مكعبات
حبه طماطم كبيره مفرومه مكعبات
حزمه بقدونس مفرومه
ملعقه صغيره بهارات مشكله
ربع ملعقه صغيره فلفل اسود
رشه حبهان
نص كوب سلطه طحينه
حبه خيار مخلل لو تحبي
نص كوب خل عادي
انقعي اللحمه والبصله الشراح قبلها ب ١٢ ساعه في الخل وكل التوابل ودي نقطه مهمه جدا
صفي اللحمه والبصله من السوائل واحتفطي بالسائل لا ترميه
شوحي اللحمه والبصله مع بعض في ملعقه سمنه حتي تحمر تماما ثم اضيفي لها السائل الذي احتفظنا به لتشربه
لو احتاجت المزيد من الميه لتستوي اضيفي لها شويه ميه حتي تشربهم
اضيفي لها البصل والطماطم المقطعين مكعبات وقلبيهم نص دقيقه علي النار
اطفي عليها واضيفي البقدونس والطحينه ولفيهم في الخبز ثم لفيه في ورق زبده ثم فويل ودخليهم الفرن قليلا حتي يتحمص الخبز
من الممكن وضع شرائح من الخيار المخلل في وسط الساندويتش
0 التعليقات:
إرسال تعليق